divendres, 15 de novembre del 2013

La PAH atura un desnonament a Maçanet de la Selva

El d'una dona i els seus tres fills, que viuen en un pis de lloguer.
La PAH es va concentrar davant l'edifici on viu Olga Molina a Maçanet. 
 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/11/2013 
Maçanet de la Selva (La Selva).- 

La PAH ha aturat aquest divendres un altre desnonament, el d'una família de Maçanet de la Selva. Es tracta d'Olga Molina i els seus tres fills, de 6, 8 i 17 anys, que aquest divendres havien de deixar el seu habitatge de lloguer.  
Olga Molina viu en aquest pis des de fa un any, quan va marxar de Girona, on tenia una bugaderia que, arran de la crisi, va acabar tancant. Des del mes de febrer no podia pagar el lloguer.  
La PAH i els advocats de la societat immobiliària propietària del pis han negociat un ajornament fins al 10 de desembre per deixar temps per trobar una alternativa per a la família. A més, la PAH ha demanat a l'alcalde de Maçanet de la Selva, Antoni Guinó, que l'Ajuntament pressioni la Generalitat per acordar l'emergència habitacional. De fet, han entrat una instància perquè el cas de Molina s'inclogui a la taula d'emergències d'habitatge.  
Antoni Guinó afirma que l'Ajuntament de Maçanet encara no s'ha adherit a la taula d'emergències, però que s'està intentant constituir la taula local pel dret a l'habitatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada