divendres, 4 d’octubre del 2013

Triomf laboral dels treballadors a Rosesnet

S'aixequen els expedients sancionadors i el conveni queda firmat


 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/10/2013 
Roses (Alt Empordà).-  

La direcció de l'empresa de serveis de neteja pública de Roses, Rosesnet, i els representants dels treballadors (CO.BAS i CCOO) han firmar aquest divendres al migdia un acord que posa fi a la mobilització sindical dels treballadors. 

Així, per una banda es retiren els expedients sancionadors que afectaven un grup de treballadors de CO.BAS als quals la direcció retreia que s'haguessin manifestat l'agost passat vestint la roba de treball corporativa. I per altra banda, les dues parts han firmat el conveni que posa per escrit l'acord laboral al qual s'havien avingut l'empresa i els treballadors. 

La mobilització es va iniciar precisament perquè els treballadors argumentaven que, si no es firmava aquest conveni abans de final d'any, quedarien totalment desprotegits a partir de l'1 de gener, amb l'aplicació de la nova contrareforma laboral espanyola.

Amb l'acord firmat, els treballadors han aixecar aquest divendres el campament muntat el passat dilluns a la plaça Catalunya, davant l'ajuntament de Roses, que es volia mantenir fins al 10 d'octubre. L'acampada s'havia iniciat dilluns passat coincidint amb el ple de l’Ajuntament i la irrupció a la sala de plens d’una delegació dels treballadors concentrats a la plaça. El fet que els treballadors volguessin intervenir en el ple municipal va fer que l'alcaldessa per CiU, Montse Mindan, hagués suspès la sessió uns minuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada