divendres, 4 d’octubre del 2013

Prou d’assetjaments policials a Fellines i rodalies!!

L'assetjament  policial que estan patint els veïns i veïnes de Fellines, un dels darreres pobles de Gironès que encara mostra resistència a la MAT


 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/10/2013 Fellines/Viladasens (Gironès).- 

 Segons Contragironainformant d’ençà l’inici de l’acampada anti MAT que es va fer a Fellines (Viladasens, Gironès) que s’inicià fa un mes la presencia policial autonòmica a  la zona ha anat en augment, des de les patrulles que rondaven la zona fins a controls diaris a l’entrada i sortida de la població. Aturant tots els veïns i les veïnes que paraven, realitzant registres als cotxes, escorcollant a les persones i fent requisaments d’objectes personals i de feina.

En aquest context i després d’una setmana de treva el setge policial continua ben present a la zona.

El passat dimarts al vespres, dues persones van ser aturades en sortir de casa seva i dins dels límits de la casa. La policia va entrar sense cap ordre al camí per registrar el cotxe i escorcollar-les. No es van aturar aquí i van apropar-se fins la casa en recerca de mes gent, voltant i intentat entrar-hi sense èxit en trobar-se la porta tancada. A més van entrar al jardí d’un altre veí i altres terrenys.

Apart d’aquestes dues companyes, van ser identificades dues persones mes que viuen a la casa on es va produir aquest control i que es trobaven passejant per la finca.

Aquesta situació es va repetir dimecres quan una persona  sortia de casa seva i es van repetir els escorcolls i registres.

Davant aquets fets es vol denunciar un assetjament policial que estan patint els veïns i veïnes d’un  dels darrers reductes de població del Gironès en contra de la línia de molt alta tensió. Tot i aquesta repressió, la voluntat de lluita dels veïns i de les veïnes de la zona segueix ferma i es seguirà endavant fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada