dimarts, 13 d’agost de 2013

Infiltració de l'extrema dreta espanyolista als Mossos d’Esquadra

Hi ha anuncis d'empreses de formació a webs ultres i pamflets per entrar al cos repartits en gimnasos freqüentats per l'extrema dreta espanyolista


 
[13/08/2013] 
Hi ha anuncis d'empreses de formació que ofereixen cursos a futurs agents del cos dels Mossos d’Esquadra. Els anuncis s'han fet en webs i diaris digitals d'organitzacions ultra espanyolistes o netament neofeixistes i en un moment en què no hi ha pas previst de convocar cap nova promoció del cos. 

Paral·lelament hi ha pamflets repartits en gimnasos freqüentats per skins nazi feixistes  i membres de la ultradreta espanyolista als quals se'ls recomana que entrin a formar part dels Mossos d’Esquadra. 

Una operació que prepara el mateix CNI per aconseguir que agents de la policia de la Generalitat en cas d’una declaració unilateral d’independència catalana o qualsevol forma d’enfrontament violent entre l’Estat espanyol i un govern català assassinin comandaments del cos dels Mossos d’Esquadra i dirigents polítics catalans, siguin de dretes o d’esquerres, que acceptin la independència nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada