dijous, 13 de juny del 2013

Una vaga a l’Estat francès fa suspendre els vols Girona París i afecta diversos trens

Dos serveis de TAV Figueres París i viceversa queden suspesos avui, igual que el Trenhotel a Barcelona i tornada


 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/06/2013 
 Figueres/Vilafant (Alt Empordà).- 

Dos vols van haver de ser cancel·lats ahir dimecres a l'aeroport de Girona (un de sortida i un d'arribada) a causa de la vaga que té lloc a França fins demà. La situació es repetirà avui una altra vegada amb el vol Girona París que ha de sortir a les 07:10h del matí i amb el París Girona que hauria d'arribar a les 10:50h. La vaga a l'Estat francès va afectar també diversos trens, situació que es repetirà avui dijous i presumiblement demà divendres. 

Ahir dimecres el Talgo Lorca Montpeller finalitzava el trajecte a Portbou i els viatgers del tram Portbou Montpeller van ser traslladats per carretera des de Figueres fins al destí, mentre que el Trenhotel París Barcelona i viceversa va ser suprimit en tot el seu recorregut i els clients disposaven de servei d'autobús.

Avui  dijous, el Talgo Montpeller Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou i els viatgers del tram Montpeller Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a Barcelona, el mateix que ocorrerà aquest dijous 14 de juny. El Talgo Lorca Montpeller finalitzarà avui el seu trajecte a Portbou i els viatgers del tram Portbou Montpeller seran traslladats per carretera des de Figueres fins al seu destí.

Per la seva banda, el servei d'enllaç París Figueres Vilafant acabarà el seu recorregut a Perpinyà i el Figueres París també iniciarà el seu recorregut a Perpinyà.

Els altres dos serveis de TAV Figueres París i París Figueres no circularan avui, i el Trenhotel París Barcelona i viceversa ha quedat suprimit en tot el seu recorregut i els clients disposaran com ahir d'un servei d'autobús.

Durant la vaga, els trens regionals de la línia R-11 (Barcelona Portbou per Girona) inicien i acaben el seu recorregut a Portbou.

Renfe ha establert el reemborsament del 100% de l'import del bitllet per als clients que desisteixen del seu viatge o el canvi de la data del viatge sense costos per als viatgers que decideixin aquesta opció.

A més, fins a 33 vols, entre sortides i arribades, s'han cancel·lat entre Barcelona i l’Estat francès. Segons informa Aena, hi havia programats 79 enllaços entre els dos estats. L'aturada també afecta un vol d'anada i un de tornada entre Girona i l’estat francès. La vaga pot tenir més afectacions a altres vols que hagin de travessar l'espai aeri francès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada