dijous, 6 de juny del 2013

Protesta unitària a Figueres per la justícia social.

  
Quatre entitats convoquen una concentració pel 14 de juny a l'ajuntament.


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/06/2013 

Figueres (Alt Empordà).- 

Quatre plataformes socials s'uniran a Figueres el divendres 14 de juny a les vuit del vespre en una concentració a favor de la justícia social i per “plantar cara a la situació d'emergència social”. Les entitats convocants són Plataforma Sos Ensenyament Públic, la Plataforma d'Afectats per la Pobresa i les Hipoteques, la Plataforma pels Drets Socials de l'Alt Empordà i l'Assemblea d'Aturats i Aturades de Figueres, juntament amb diverses persones a títol personal agrupades sota la Marea Ciutadana.

Les entitats volen dur “tots els colors de la lluita al carrer” i aquest dijous, en la presentació de la protesta que faran la setmana que ve, van lluir samarretes grogues, verdes i vermelles per demostrar aquesta unitat d'acció que promouen.

L'objectiu, segons diuen, és que a partir del 14 de juny es puguin unir esforços per defensar els drets socials de la gent.

Entre les reivindicacions que fan hi ha el dret real a un habitatge, la defensa de l'escola pública, el repartiment solidari del treball i la riquesa, i la lluita contra la corrupció política.

Les plataformes figuerenques convocants fan una crida a la gent perquè surti al carrer i demostri el seu enuig.

Segons va dir el cantautor Joanjo Bosk, que farà una actuació després de la concentració, “serà un acte reivindicatiu, pacífic però contundent”. “Ocuparem la plaça de l'ajuntament per fer palesa la insatisfacció de la societat, sobretot de les classes populars”, hi ha afegit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada