dissabte, 8 de juny del 2013

Mig centenar de persones es manifesten a Banyoles a favor del dret a l’habitatge

La PAH del Pla de l’Estany considera imprescindible actuar el dia a dia per conscienciar la gent de la comarca del greu problema que tenen gairebé 400 famílies que han estat estafades pels bancs 


 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/06/2013 
Banyoles (Pla de l’Estany).-  

Tot hi la pluja una cinquantena de persones s’han concentrat aquest dissabte a Banyoles en una manifestació convocada per la PAH del Pla de l’Estany a favor del dret a l'habitatge. Aquesta concentració s’ha emmarcat dins d'una sèrie d'activitats organitzades per la plataforma, que continuaran la setmana que ve amb unes jornades de formació i un dinar popular per commemorar el primer any d'existència de la PAH al Pla de l'Estany. Segons informaven des del col·lectiu, "és imprescindible per conscienciar la gent de la comarca del greu problema que tenen gairebé 400 famílies que han estat estafades pels bancs".

Els actes coincideixen també amb la setmana en la qual s'ha jutjat l'exregidora  de Banyoles, Núria Langa, per la seva intervenció en una acció de la PAH el 20 de març. Els Mossos d’Esquadra van aixecar acta i denunciar Langa per organitzar una concentració il·legal, en una intervenció que des de la plataforma van considerar "inadequada" i "totalment fora de lloc en una societat democràtica". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada