dissabte, 8 de juny del 2013

Joaquim Gairin, professor de la UAB, i Juan Antonio Mellón, de la UB, amb el CNI

Reforç, modernització i noves instal·lacions pels cossos i forces de seguretat de l'Estat al Principat. 
El setembre començarà el màster interuniversitari 'Analista d'intel·ligència', patrocinat pel CNI, pel ministeri de Defensa i per la Fundació Borreda. 


Hi ha una despesa de l'Estat espanyol de milions i milions d'euros per a reforçar, modernitzar i construir noves instal·lacions pels cossos i forces de seguretat de l'Estat al Principat de  Catalunya a causa del denominat ‘procés nacional’ català, com ara la inauguració del macro complex policial de la Verneda, a Barcelona, on hi haurà més de tres mil efectius del Cos Nacional de Policia espanyola (CNP). Política preventiva de l’Estat de cara a un estat d’excepció al Principat i supressió temporal del Govern de la Generalitat de Catalunya i del mateix Parlament de Catalunya per secessionisme.

L'Estat també ha modernitzat les instal·lacions de Zona Franca i ha creat un enorme aparell de propaganda i premsa amb unes instal·lacions dotades amb els darrers avenços tecnològics per a fer les rodes de premsa i per a les compareixences dels caps de la policia espanyola i de la representant del Govern espanyol, la sempre polèmica i provocadora Llanos de Luna, que va xiulada junt a Felip de Borbó i l’antiga intrèpida periodista Letizia Ortiz.

L'Estat manté al Principat de Catalunya més de vuit mil efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, que seria superflu per les competències que tenen aquests dos cossos a la Comunitat Autonòmica de Catalunya si no fos pel creixent sobiranisme català.

Al mateix temps, el setembre començarà el màster interuniversitari anomenat 'Analista d'intel·ligència', patrocinat pel CNI, pel ministeri espanyol de Defensa i per la Fundació Borreda.

Aquest curs té un interès evident per a tots aquells elements qui estan interessats en aprendre unes nocions bàsiques sobre intel·ligència i contra intel·ligència. 

Joaquim Gairin, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Juan Antonio Mellón, de la Universitat de Barcelona, amb el CNI 

La direcció del màster, en un principi, la porten els professors Fernando Velasco, Diego Navarro, de dues universitats de Madrid, i Joaquim Gairin, de professor la Universitat Autònoma de Barcelona, i Juan Antonio Mellón, de la Universitat de Barcelona.

El curs serveix per a què l'Estat introdueixi a la universitat el CNI i mentalitza la comunitat universitària de la necessitat de treballar en els serveis d'intel·ligència espanyols. El CNI també usa aquests cursos per a la captació d'universitaris catalans per tal que aquests formin part de la seva organització estatal, el CNI, i d'aquesta manera es puguin introduir en la comunitat universitària catalana i en la mateixa societat del Principat. Escola d’espies i infiltrats en organitzacions i moviments socials de tot tipus.

Joaquim Blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada