dissabte, 8 de juny del 2013

Un centenar de persones a la primera protesta a favor del CAP de Fenals de Lloret

La concentració va ser a la plaça Gran de Fenals


 







TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/06/2013 
Lloret de Mar (La Selva).- 

El barri de Fenals de Lloret de Mar (la Selva) ha aplegat aquest dissabte la primera protesta perquè no es tanqui el Centre d'Atenció Primària (CAP) de la zona i es pugui continuar amb el servei. La concentració  ha reunit un centenar de persones i s’ha celebrat a la plaça Gran de Fenals aquest dissabte a la tarda. El portaveu del grup convocant, Javier Rodríguez Pacios, ha destacat que aquesta és la tercera retallada en sanitat que rep la localitat, després de la clausura de les urgències nocturnes del CAP i del trasllat de l'ostetrícia a l'hospital de Blanes. Rodríguez Pacios ha afirmat, a més, que l'objectiu de la Generalitat consisteix en acabar privatitzant la sanitat i alguns dels altres serveis públics com l'educació i per això hi lluiten en contra "al carrer i a les intitucions. A més, Rodríguez Palacios va anunciar que s'està parlant "d'una unificació de serveis" a la Selva marítima, tot i que no hi ha res en ferm ni confirmat.

Per altra banda, el president de l'Associació de Veïns de Fenals, Emilio Martínez, ha anunciat a Nova Ràdio Lloret que tenen previst iniciar una recollida de signatures a partir de d’aquest diumenge i convocar una manifestació el divendres 21 de juny, que és el darrer dia en què previsiblement estarà obert el CAP.

En aquest sentit, Rodríguez Pacios ha destacat que no volen fer "duplicitats d'esforços" i, per això, tenen previst sumar el grup d’aquest dissabte a la manifestació dels veïns les  veïnes i no fer-ne cap a part d’aquesta associació de persones afectades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada