dissabte, 29 de desembre del 2012

Un jove mort a Arbúcies atrapat per un parany mortal d’un contenidor de l’empresa ‘Roba Amiga’.


"La teva roba crea llocs de treball, fem-la útil”, versió casolana de “El treball et farà lliure” dels camps nazis.. 
Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies, fa retirar de manera urgent aquests contenidors de parany mortal. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/12/2012 Arbúcies (La Selva).- 
Un jove ha mort aquest dissabte a la matinada atrapat en un contenidor de ‘Roba Amiga’ a Arbúcies. Un veí que circulava per l'avinguda dels Països Catalans d’aquesta vila muntanyenca de la Selva cap a quarts de quatre de la matina ha vist unes cames sortint de contenidor i, després d'intentar comunicar-se sense èxit amb l'home, ha avisat la policia. Quan els agents, els bombers i els serveis sanitaris han arribat al lloc han comprovat que l'home no tenia pols. Segons les agències, la víctima hauria mort enganxat pel sistema per evitar robatoris de roba del dipòsit de ‘Roba Amiga’. Els bombers han hagut de tallar el contenidor amb una serra radial per alliberar el cos. Un cop constatada la mort del jove, han activat la comitiva judicial. La precarietat social de la decadència del sistema capitalista s’ha guanyat aquesta nova víctima mortal, un joves immigrant de 27 anys. 
La víctima és un jove de 27 anys d'origen magrebí. Tot i que d'entrada anava indocumentat, els Mossos d'Esquadra han trobat la cartera de la víctima on hi havia una targeta sanitària.
L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, de l’Entesa i candidat de SI a les autonòmiques del 25-N, de la mateixa manera que es va apartar d’ICV i la seva antiga col·laboració política amb Joan Boada arrel de la detenció a Girona de Núria Pòrtulas i el desallotjament policial del rectorat de la Universitat de Barcelona així com la detenció d’Enric Duran, tot plegat durant el tripartit de Pepe Montilla (PSC, ERC i ICV-EUiA), ara també actua amb coherència de manera contundent i fa treure amb urgència els contenidors parany de ‘Roba Amiga’ del municipi, que segons aquest es tracta de dos contenidors en aquesta vila. 
Cal que tots els ajuntaments segueixen l’exemple de Pere Garriga i facin treure els contenidors parany de ‘Roba Amiga’. 
L’empresa  ‘Roba Amiga’ té la seva seu social al carrer Ramon Llull, a Sant Adrià de Besòs, amb el telèfon de contacte 933 03 41 00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada