dijous, 27 de desembre del 2012

L'ERO al Parador de Turisme d'Aigua Blava, a Begur, es salda amb 5 acomiadaments i el tancamant parcial per cinc mesos de l'establiment.


Continuen les protestes de la plantilla per a donar a conèixer a l'opinió pública  les mesures que vol prendre la direcció i demanar ajut als clients d’Aigua Blava.


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/12/2012 Begur (Baix Empordà).-
Els treballadors i les treballadores del Parador de Turisme d'Aigua Blava, a Begur (Baix Empordà),  continuen les protestes que van iniciar el 19 de desembre  contra l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que ha presentat la direcció de la companyia, la qual dóna feina a 1.436 treballadors i treballadores a tot el Regne d’Espanya. 
L'ERO representa l'acomiadament laboral de 19 treballadors i treballadores a nivell del Principat de Catalunya, dels quals cinc acomiadaments són al Parador d’Aigua Blava, i el tancament parcial per cinc mesos de sis establiments entre els quals hi ha aquest de Begur. Això suposa la suspensió de 188 contractes de treball per cinc mesos.
Els treballadors i les treballadores del Parador d'Aigua Blava van iniciar el dia 19  concentracions diàries de deu minuts per donar a conèixer a l'opinió les mesures que vol prendre l'empresa i demanar ajut als clients. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada