dijous, 27 de setembre del 2018

Nova crisi al PDeCAT a l’Escala: després de l’exclusió del polèmic regidor propietàri del Càmping Illa Mateua, Martí Guillem Sureda, ara toca el torn a l’advocat Robert Bosch Bruguera, que “discrepa” de la política nacional del partit

Rober Bosch, regidor del PDeCAT i advocat al bufet Cuatrecases
El portaveu del grup municipal del PDeCAT a l'Escala no serà cap de llista el 2019. 
El partit posarà en marxa durant el mes vinent un procés de primàries per escollir candidat a l’alcaldia. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 27/09/2018   
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-   

Nova crisi al PDeCAT a l’Escala. Després de l’exclusió l’any passat del regidor propietària del Càmping Illa Mateua, Martí Guillem Sureda, que l’estiu de 2017 organitzà --en ple procés català d’autodeterminació-- a Montgó un desembarcament d’escamots militars i de la Guàrdia Civil i farà un any albergà un destacament d’agents repressius de l’1-O, ara toca el torn a l’advocat Robert Bosch Bruguera, que “discrepa” de la política nacional del partit. El portaveu del grup municipal del PDeCAT a l'Escala no serà cap de llista el 2019. El partit posarà en marxa durant el mes vinent un procés de primàries per escollir candidat a l’alcaldia. Cal senyalar que quan el regidor del seu partit dimití a causa de les maniobres militars a l’Illa Mateua, Robert Bosch lamentà que per aquest fet el grup municipal perdés un membre per imposició del partit.
EMPORDÀ INFO informa que el portaveu del PDeCat a l'Ajuntament de l'Escala, Robert Boch Bruguera, no serà el cap de llista a les eleccions municipals del maig de 2019, segons avançava a Canal 10 Empordà. El regidor convergent al·lega falta de disponibilitat i discrepàncies amb la direcció del partit a nivell nacional. El PDeCAT local el mes vinent obrirà un procés de primària per escollir un candidat pel 2019.
La cap de llista a les darreres eleccions municipals va ser Mariona Solés que uns mesos més tard va renunciar per desavinences amb el grup. Un altre regidor convergent, Toni Esposa, també havia abandonat poc abans i el va substituir Robert Bosch que va acabar com a portaveu del grup CiU i s'esperava que fos el candidat a les properes eleccions municipals. El tercer regidor que ha dimitit --per raons polítiques al ser considerat unionista-- en aquest mandat ha estat Martí Guillem Sureda, propietària del Càmping Illa Mateua.

2 comentaris:

  1. Li volia posar aquest comentari a en Bosch:
    Celebro la regeneració política. Tant de bo la dreta vingui d'on vingui s'extingeixi aviat i sigui un pas per fer polítiques socials reals i poder erradicar la discriminació salarial, la precarietat laboral, les escoles concertades, els beneficis fiscals per les grans fortunes...
    Amb tanta poca sintonía que diu tenir amb el partit que representa, sense ser el candidat escollit pels votants i ja posats a ser honestos, com diu, bé podría plegar avuí mateix no?
    Una escalenca

    ResponElimina
  2. Celebro la regeneració política. Tant de bo la dreta vingui d'on vingui s'extingeixi aviat i sigui un pas per fer polítiques socials reals i poder erradicar la discriminació salarial, la precarietat laboral, les escoles concertades, els beneficis fiscals per les grans fortunes...
    Amb tanta poca sintonía que diu tenir amb el partit que representa, sense ser el candidat escollit pels votants i ja posats a ser honestos, com diu, bé podría plegar avuí mateix no?

    ResponElimina