dimarts, 28 d’agost del 2018

La Marxa dels Vigatans denunciarà la «repressió de l'estat espanyol»: ENTRE LES NOVETATS D'AQUESTA EDICIÓ HI HA UNA APAGADA DE TORXES QUE SUBSTITUIRÀ LA TRADICIONAL ENCESA I LA INTERPRETACIÓ DE 'LA CANÇÓ DEL POBLE ' DEL MUSICAL 'ELS MISERABLES'.

La regidora pel PDeCAT de Boadella i les Escaules Marina Ramió pensa que a Figueres per part del seu partit a Figueres li falta molta valentia en el tema dels presos polítics.  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/08/2018   
Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona).-   

Llegim al diari JORNADA que a Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona) la 16a Marxa Vigatana denunciarà «la repressió» que ha viscut Catalunya després de l'1-O. Així ho ha anunciat el president d'Òmnium Cultural Osona, Alfred Verdaguer, durant la presentació de l'espectacle, que tindrà lloc el proper 7 de setembre.
Entre les accions previstes per mostrar aquest «rebuig», ha explicat el seu director artístic, Xevi Font, hi ha que la tradicional encesa de torxes se substituirà per una apagada «per demostrar que la flama es pot tornar a encendre» i la interpretació de l'adaptació del musical 'Els Miserables' ('El Cant del Poble').
Des de l'Ajuntament de Vic, l'alcalde accidental, Josep Arimany, ha fet una crida a la participació.
La marxa, que preveu la participació d'unes 5.000 persones, comptarà amb la col·laboració d'unes 300 persones provinents d'una norantena d'entitats.

La regidora de Boadella i les Escaules Marina Ramió, del PDeCAT, pensa que per part del seu partit a Figueres li falta molta valentia en el tema dels presos polítics  
La regidor de l’Àrea de cultura i participació ciutadana de l’Ajuntament de Boadella i les Escaules (Alt Empordà, comtat de Besalú), militant del PDeCAT, Marina Ramió Suñer pensa que a Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú) per part del seu partit a Figueres li falta molta valentia en el tema dels presos polítics i ho fa públic en una carta:
“Sempre que escric, escric el que penso i penso que a Figueres per part del PDeCAT, partit del qual soc associada, falta molta valentia en el tema dels presos polítics. Anar a sopar un dia al Puig de les Basses i no fer-se ni una foto per por del que diran no és tenir valentia, però la valentia ja falta quan per exemple l’Assemblea Nacional Catalana demana posar un llaç groc a la façana del Museu del Joguet i no són ni contestats, i al Museu del Joguet no hi ha llaç groc per por, i parlem clar, que Ciutadans no voti a favor de les nostres propostes, ja n’hi ha prou; amb segons qui no es poden aprovar projectes, i menys amb aquells que s’alegren de l’empresonament de la nostra gent. A mi em falta un amic i sí crec en el projecte d’en Jordi Masquef per canviar les coses a la ciutat de Figueres, però també crec que o es posa les piles en el tema presos polítics i planta cara a l’alcaldessa i a gent que no té res d’independentista dins del partit, o no serà alcalde. Segurament si es publica aquesta carta/article em diran que la roba bruta es renta a casa. La roba bruta es renta a casa quan es pot parlar del tema, no quan defugen parlar-ne, i Figueres no està a l’altura dels nostres presos polítics ni del meu amic Josep Rull, i ho dic amb molta tristesa i demanant al candidat del PDeCAT que canviï aquesta situació i s’enfronti a aquells a qui no s’atreveix... Només desitjo que la ciutat que estimo estigui a l’altura d’aquells que s’ho han jugat tot per nosaltres.”

1 comentari:

  1. Bones sóc la Marina Ramió regidora de Boadella i Les Escaules nomes et volia fer una petita ractificació des de del Febrer del 2017 jo no tinc funcions al govern a Boadella i Les Escaules ja que les vaig retornar al alcalde,sóc regidora sense funcions

    ResponElimina