dimecres, 24 de juliol del 2024

L’Escala: un incendi en un quadre elèctric deixa sensellum les fires de Riells

L'Escala: un incendi en un quadre elèctric deixa sense llum les fires de Riells

Ensurt ahir dimarts a la nit a les fires de Riells, ja que un quatre elèctric va cremar-se i va deixar sense llum les atraccions

Els cossos de seguretat van evacuar el recinte

Aquest matí, han instal·lat un grup electrogen i les fires recuperaran la normalitat aquesta tarda

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter/Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 24/07/2024.- Segons Canal 10 Empordà, ahir cap de dos quarts d'onze de la nit, es va produir un incendi en quadre elèctric de l'avinguda Riells i va deixar sense subministrament les fires de la zona. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se agents dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, Bombers i ambulància, que sortosament no va haver d'atendre a ningú. Els cossos de seguretat van evacuar el recinte i van acordonar la zona per evitar danys personals. De fet, per prevenció, les dues entrades van quedar tancades.

Els Bombers, amb l'ajuda d'extintors, van poder apagar el foc del quadre elèctric de titularitat privada. Tot i l'ensurt, el trànsit no es va tallar en cap sentit de la marxa.

A causa dels fets, van deixar de funcionar els autos de xoc, el saltamontes i altres atraccions com els karts o el toro mecànic. Els propietaris de les fires doncs van deixar de facturar durant dues hores i mitja. Segons han pogut saber Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, han instal·lat un grup electrogen i, per tant, el servei recuperarà la normalitat aquesta tarda de dimecres a partir de les set.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada