diumenge, 14 d’abril del 2024

Les Juntes Electorals de Zona ordena retirar l’esteladadels castells de Tossa de Mar i de Sant Mateu de Bages

Les Juntes Electorals de Zona ordena retirar l'estelada dels castells de Tossa de Mar i de Sant Mateu de Bages

Recentment, les Juntes Electorals de Zona han ordenat la retirada d'estelades en diversos municipis, com Anglès, Tossa de Mar i Callús

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Tossa de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 14/04/2024.- Llegim que les Juntes Electorals de Zona continuen prenent mesures restrictives per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig. Recentment, les Juntes Electorals de Zona han ordenat la retirada d'estelades en diversos municipis, com Anglès, Tossa de Mar i Callús. La plataformaespanyolista Impulso Ciudadano ha denunciat la presència d'estelades i altres símbols en l'espai públic en el procés electoral. A través de xarxes socials, ha informat sobre les mesures preses per les Juntes Electorals de Zona i han destacat la importància de seguir treballant durant aquestes eleccions autonòmiques.

Les denúncies han motivat accions concretes, com la retirada de l'estelada en llocs emblemàtics com el Castell de Sant Mateu de Bages. Les Juntes Electorals de Zona han donat un termini curt per a la retirada de les estelades i altres símbols catalans a l'espai públic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada