dimecres, 24 d’abril del 2024

GRO-CRUST XII 11 DE MAIG

GRO-CRUST XII 11 DE MAIG

FESTIVAL D.I.I. A KAN SEITAN (PEDRINYÀ/CRESPIÀ)

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Pedrinyà (Crespià, Pla de l'Estany) 24/04/2024.- GRO-CRUST XII 11 DE MAIG 2024. FESTIVAL D.I.I. A KAN SEITAN (PEDRINYÀ/CRESPIÀ):

Aupa compas & amics/amiges!

Com en els darrers anys l'Agro-Crust s'ha reduït a només un dia/una nit d'activitats. Tots som conscients que les capacitats del moviment anarquista han baixat durant aquest temps en aquests territoris prou.

L'impacte de la tecnocràcia i de la pandèmia entre d'altres causes han provocat molts problemes (climàtics, econòmics i socials etc). Els Estats capitalistes opten per guerres i repressió per salvar el seu sistema podrit. Les conseqüències de tot això són catastròfiques,

especialment a les zones pobres del planeta, però no exclusivament. Les sequeres provocades principalment per l'agricultura i la ramaderia industrial, la desforestació i destrucció d'ecosistemes també tenen impactes als territoris dels Estats del 'primer món'.

La força de les lluites i resistències de cada racó del planeta depenen de molts factors que han de ser analitzats localment perquè siguin eficaços en tots els sentits.

L'Agro-Crust sempre ha estat una oportunitat per a els anarquistes de debatre, intercanviar, experimentar i expressar de maneres diferents els seus pensaments, critiques i experiències. Seguirem endavant en aquell camí sempre feia la llibertat per a tots, en suport a les lluites per a l'alliberament total en contra tota autoritat i dominació i per la destrucció de totes les gàbies, els murs i barrots!

Esteu convidats a participar a l'esdeveniment de Kan Seitan!

Autogestió rural i salvatge! Fes-ho Tú Mateix/a!

Per a qualsevol proposta, dubte o pregunta, podreu escriure al correu electrònic:

[liberacionomuerte@yahoo.com]

Salut & Anarquia

LLIBERTAT A TODXS LXS COMPES PRESXS I FUGITIVXS!

Enviem aquest flyer de les bandes confirmades:

KONCERTS: Dissabte 11 Maig a les 20h. DEMOFÒBIA (Hardcore-Punk Reus). K.O.MAKABRA (Hardcore-Punk Reus). DELÍCIA BILIS (Hardcore Barna). ZIRT-ZART (Hardcore-Punk Gipuzkoa/EH). STORB (Hardcore-Punk Sta.Koloma dF). KOMEMELKOÑO (Punk-Rock Barna).

Gràcies per la difusió (no penjar a xarxes socials porfa!).

Ben aviat el cartell definitiu amb totes les activitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada