dijous, 25 d’abril del 2024

Dilluns 29 d’abril jornada de solidaritat amb lestreballadores i els treballadors de DXC i Joieria Ramon Rovira

Dilluns 29 d'abril jornada de solidaritat amb les treballadores i els treballadors de DXC i Joieria Ramon Rovira

Una manifestació que sortirà a les 11:00h des de davant la seu de la Generalitat de Girona i acabarà davant la seu de La Caixa

Concentració a les 18.00h davant la botiga de Tous a Girona

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès) 25/04/2024.- El Secretariat Permanent de la CGT de Girona informa:  

Les companyes i els companys de la Secció Sindical de DXC i des de la CGT de Berga ens fan una crida a mobilitzar-nos el proper dilluns 29 d'abril.

Pel matí, les companyes de DXC ens demanen suport per una manifestació que sortirà a les 11:00h des de davant la seu de la Generalitat de Girona (carrer Pompeu Fabra) i acabarà davant la seu de La Caixa. El motiu és que actualment, hi ha un conflicte amb la companyia per les pèrdues acumulades en salari, a causa de la inflació, de fins al 17% en els darrers 3 anys.

Així mateix, des de la CGT de Berga ens demanen suport per exigir la readmissió dels companys acomiadats de la Joieria Ramon Rovira (subcontracta de Tous), i per aquest motiu ens concentrarem per la tarda a les 18.00h davant la botiga de Tous a Girona (carrer Bisbe Lorenzana núm. 31) dins una campanya de diverses concentracions a Catalunya. Ramon Rovira vulnera drets fonamentals.

Ara més que mai, solidaritat i suport mutu!!!

SP CGT Girona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada