dissabte, 26 d’agost del 2023

Quatre independentistes de Vic detinguts a causa de la colonialista La Vuelta

Quatre independentistes de Vic detinguts a causa de la colonialista La Vuelta 

No és previst que els independentistes detinguts passin a disposició judicial avui 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) 26/08/2023.- Quatre persones de Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) han estat detingudes aquest matí al Solsonès en el decurs de la campanya opositora a La Vuelta colonialista espanyola. La competició ciclista ha de travessar la comarca en l'etapa que va des de Súria (Bages, comtat de Manresa) fins a Arinsal (Andorra). 

Llegim a VilaWeb que quatre persones de Vic han estat detingudes aquest matí al Solsonès en relació a La Vuelta, segons que han confirmat fonts d'AlertaSolidària a VilaWeb. La competició ha de travessar la comarca en l'etapa que va des de Súria (Bages) fins a Arinsal (Andorra). Ha transcendit sobre els detinguts que són d'ideologia independentista i que no és previst que passin a disposició judicial avui.  

Alerta Solidària ha convocat aquesta tarda una concentració en solidaritat amb els detinguts davant la comissaria del Cos Nacional de  Policia espanyola al barri de la Verneda, a Barcelona.  

A la protesta també s'hi han afegit els Comitès de Defensa de la República (CDR), que en un piulet han denunciat que "just abans de l'inici de La Vuelta espanyolista, l'estat repressor efectua les típiques detencions 'preventives' pròpies del franquisme. Tenim companyes detingudes a la comissaria de la Policía de la Verneda. Anem-hi per donar-los suport i per denunciar l'Estat." 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada