dimecres, 30 d’agost del 2023

11-S: A Girona, la manifestació de l’Esquerra Independentista arrencarà a les 17.00 a la plaça del Vi

Som un poble que lluita, som Països Catalans 

A Girona, la manifestació de l'Esquerra Independentista arrencarà a les 17.00 a la plaça del Vi 

L'Esquerra Independentista demana de desbordar els carrers l'11-S contra l'onada reaccionària de l'extrema dreta 

En un acte al Fossar de les Moreres, han presentat les mobilitzacions convocades a diverses localitats del Principat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 30/08/2023.- Llegim a VilaWeb que la CUP i les organitzacions Arran, Alerta Solidària, COS, SEPC i Endavant, entitats que formen l'Esquerra Independentista, han convocat un seguit de mobilitzacions a Barcelona, Lleida, Girona i Reus amb l'objectiu d'aturar l'onada reaccionària de l'extrema dreta l'Onze de Setembre. 

Som un poble que lluita, som Països Catalans 

La portaveu d'Arran, Marina Gispert, en un acte al Fossar de les Moreres, a Barcelona, ha dit: "Cal posar fi als discursos d'odi que ataquen la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre poble." Per això, el lema de les marxes d'enguany serà Som un poble que lluita, som Països Catalans. 

La manifestació de Barcelona començarà a les 18.00 a la plaça d'Urquinaona. A més, el conjunt de l'Esquerra Independentista també s'afegirà a l'acte d'homenatge a Gustau Muñoz a les 9.30 i, tot seguit, a la manifestació juvenil que acabarà al Mercat del Born. 

A Lleida, la manifestació es farà a les 12.00 a la plaça de la Paeria; a Reus, la mobilització començarà a les 19.30 al Mercat Central; i, finalment, a Girona, la manifestació arrencarà a les 17.00 a la plaça del Vi. 

Sobre el fet que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no hagi confirmat l'assistència a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana, Gispert no ha volgut respondre-hi de manera concreta, sinó que ha dit que cal que hi hagi la màxima participació, i ha animat tothom a participar en totes les mobilitzacions "que ajudin a confrontar-s'hi de nou a l'Estat espanyol". 

Les organitzacions també s'han referit a la proposta de Feijóo per a governar en una legislatura de dos anys i han dit que sempre havien tingut una posició clara sobre aquesta qüestió. "Defensem que cal tornar a situar el conflicte català sobre la taula, en clau rupturista amb l'Estat espanyol", ha dit Gispert. I ha afegit que rebutgen qualsevol tàctica de l'Estat espanyol per a "pacificar" el conflicte català. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada