dijous, 27 de juliol del 2023

Celebració del cinquè aniversari de l’entitat SOS Costa Brava

Celebració del cinquè aniversari de l'entitat SOS Costa Brava 

Denuncia les obres que s'estan fent al càmping de Cadaqués 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 27/07/2023.- SOS Costa Brava vol celebrar l'aniversari de la seva constitució. Serà el divendres 4 d'agost al Museu de la Mediterrània (Carrer d'Ullà, 31) de Torroella de Montgrí. 

18.00 Acte commemoratiu amb la intervenció de les entitats de SOS Costa Brava. 

19.00 Concert de la Carolina Alabau i sopar fred al patí del Museu (donatiu: 20 euros). 

SOS Costa Brava denuncia les obres que s'estan fent al càmping de Cadaqués 

SOS Costa Brava informa que ha denunciat al càmping de Cadaqués: 

"El passat 30 de juny, vam presentar una denuncia contra les obres que s'estan executant al càmping de Cadaqués. 

Des de SOS Costa Brava considerem que aquestes obres vulneren la legalitat urbanística, comporten la transformació de les instal·lacions i incorren en nombroses infraccions. 

És per això que tornem a reclamar a l'Ajuntament de Cadaqués que practiqui urgentment una inspecció, aturi les obres i impedeixi l'ús de les instal·lacions irregulars, a l'hora que incoï un expedient sancionador. 

En aquest mateix sentit, demanem a l'Ajuntament de Cadaqués que procedeixi a revisar el PGOU i a adaptar el mateix al Pla Director de la Costa Brava, ja ha transcorregut el termini de 2 anys de que disposava per fer-ho. 

El planejament urbanístic de Cadaqués és molt antic i s'ha de revisar urgentment, per tal d'impedir que es segueixin desenvolupant sectors urbanitzables que afecten terrenys dotats d'especials valors naturals i paisatgístics, i per tal de corregir i reduir les previsions de creixement del municipi." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada