divendres, 17 de març del 2023

Perpinyà protesta contra la imposició de la reforma de les pensions

Perpinyà protesta contra la imposició de la reforma de les pensions 

Els sindicats ja han anunciat una nova jornada de mobilitzacions el 23 de març arran de l'aprovació de la reforma i del procediment utilitzat pel Govern francès 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 17/03/2023.- Llegim al diari rossellonès L'Indépendant que aquest divendres al matí hi ha hagut a Perpinyà un bloqueig sindicalista de carreteres a la rotonda de la clínica Saint-Pierre. Destacaven les banderes de diverses organitzacions sindicals, com ara Solidaires, CGT o CNT.  

Enèsima manifestació contra la reforma de les pensions 

Llegim a VilaWeb que ahir Perpinyà va acollir l'enèsima manifestació contra la reforma de les pensions, però aquest cop, per a protestar contra la imposició del govern d'Emmanuel Macron, que a la tarda havia fet ús de l'article 49.3 de la Constitució francesa per a validar el nou text sense l'aval de l'Assemblea Nacional. Ràpidament es van repartir les concentracions sindicals en diferents punts de l'Estat francès. A Perpinyà un centenar de persones es van manifestat davant la prefectura. 

A París les i els manifestants es van concentrat al voltant de la cambra i seguidament van marxar cap a la plaça de la Concòrdia, a l'altra banda del riu Sena. Entre les i els presents també hi havoa diversos diputats de l'Assemblea Nacional contraris a la reforma de les pensions. La manifestació va ser reprimida per la policia. 

Els sindicats van anunciar una nova jornada de mobilitzacions el divendres 23 de març arran de l'aprovació per decret de la reforma i del procediment utilitzat pel govern francès. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada