dissabte, 4 de març del 2023

Activitats de la setmana del 6 al 12 de març a l'anònims



Presentació del llibre
Historia de una mujer libre
Amb Carmen Sanz Lastra, autora i Victoria Martínez, feminista interseccional
dimarts, 07 de març de 2023 a les 18.30 hores

En començar aquest llibre emprendràs un viatge iniciàtic, a través de la història de moltes dones lliures i valentes, acompanyat de la nostra protagonista, Gal·la, una joveníssima Influencer, filla d'aquests temps.En una evolució de Gala a Bly, la nostra protagonista comença la cerca del seu propi ser, presa de la mà de Mamen-Bony, una dona que va viure amb autèntica llibertat el seu pensament llibertari i la seva coherent manera d'estimar, fins i tot en temps tan difícils... El cop d'estat feixista, l'esclat revolucionari a Barcelona, l'associació "Mujeres Libres", la lluita en el front amb les Brigades Internacionals, la lluita de guerrilles i posteriorment, malgrat la derrota i la pèrdua, el suport a la resistència francesa.Un recorregut ple d'aventures, amor i dolor, però sobretot d'esperança en un món millor. Una història que no pot sinó colpejar a Gala pel seu desconeixement, canviar la seva visió del  món i despertar la seva vocació de cerca de la història més real.

---------------------------------
Xerrada-debat
Carestia de la vida, pensions i salaris
Amb: Raul Velez Llorente, portaveu de Marea Pensionista Granollers i Domiciano Sandoval, membre d'Unitat Pensionista.cat
dijous, 09 de març de 2023 a les 18 hores



-------------------------------------------
Concerts acústics a l'anònims
The Missing Leech
diumenge, 12/03/2023 a les 12.30 hores


The Missing Leech és l'alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que practica l'antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie. Amb un gran bagatge després de més de 700 concerts, ha tocat en dues ocasions al Primavera Sound (edicions 2008 i 2011) i ha realitzat gires per Europa i Nova York, on va participar al festival d'antifolk del Sidewalk Cafè., Nova Zelanda, Canadà... A més a més, ha fet de teloner de: Daniel Johnston, The Wave Pictures, Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitzgerald, Chris Knox i Simon Finn. Amb bandes d'aquí com: Adrià Puntí, Joan Colomo, Surfing Sirles, Anímic, Esperit, Liannallull, El Petit de Cal Eril... Ha estat semifinalista del Sona 9 i compta amb un documental sobre la seva música que va ser presentat al Festival In-Èdit.



 anònims
/// cerveses, menjars i pensars ///
Ricomà 57 08401 Granollers
Tel. 93 860 07 89
A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada