dimecres, 8 de març del 2023

Acte del centenari de l’assassinat de la patronal de Salvador Seguí, el divendres 10 de març, a l’Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona

Acte del centenari de l'assassinat de la patronal de Salvador Seguí, el divendres 10 de març, a l'Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona 

Es tracta d'un acte amb Manel Aisa i Isidre Pallàs 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès) 08/03/2023.- El divendres 10 de març, a les 19:00h, a l'Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona hi ha programat un acte amb Manel Aisa i Isidre Pallàs amb motiu del centenari de l'assassinat per pistolers de la patronal a Barcelona de Salvador Seguí, destacat militant de la CNT.  

També a l'Ateneu Popular Salvadora Catà després hi haurà una festa amb Rise Ub. 

Entre molts actes programats arreu, el divendres 10 de març hi haurà una ofrena floral al cementiri barceloní de Montjuïc a les 12,30h.  

A les 17:00h hi haurà la inauguració de l'exposició, a la Galeria V de la Model, L'univers de Salvador Seguí i a les 19:00h estrena del documental Salvador Seguí. Historia de un anarcosindicalista.  

A Tornabous hi haurà les Primeres Jornades Salvador Seguí, a les 19:00h, amb una ofrena flora i una taula rodona a la Sala Salvador Seguí. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada