dilluns, 13 de febrer del 2023

Un detingut en les mobilitzacions solidàries a Barcelona el 2021 amb Pablo Hasél ara els Mossos l’acusen de participar en una protesta contra el consolats italià

Un detingut en les mobilitzacions solidàries a Barcelona el 2021 amb Pablo Hasél ara els Mossos l'acusen de participar en una protesta contra el consolats italià 

Li van prendre declaració el passat dijous 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Canet de Mar (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 13/02/2023.- Segons Betevé, els Mossos d'Esquadra han identificat un presumpte líder de l'atac al consolat d'Itàlia de Barcelona del 17 de gener. Els Mossos diuen que li van prendre declaració el passat dijous com a investigat pels incidents i el considera el cap del grup d'encaputxats que van participar en els desordres públics. Aqueta persona ja va ser detingut el 2021 en diligències sobre protestes de suport Pablo Hasél. 

Segons els Mossos, el 17 de gener es van fer diverses pintades i llançaments de pintura, com també es va trencar amb un martell alguns vidres de la porta d'accés al consolat, al carrer de Mallorca de Barcelona. Els fets els va denunciar a Twitter la primera ministra d'Itàlia, Giorgia Meloni.  

A aquesta persona els Mossos la consideren presumpta autora dels danys materials més importants a l'edifici. Ara per ara, la investigació continua oberta per identificar la resta de gent presumptament implicada en els fets del consolat com a protesta contra Meloni. 

Detingut el 2021 

Aquesta persona va ser detingut pels Mossos pels aldarulls a Barcelona el febrer de l'any 2021, en el marc de les protestes contra l'empresonament del raper Pablo Hasél.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada