dimecres, 14 de desembre del 2022

Reunió d'alcaldes amb la consellera Teresa Jordà pels parcs eòlics marins al golf de Roses

Reunió d'alcaldes amb la consellera Teresa Jordà pels parcs eòlics marins al golf de Roses 

La consellera d'Acció Climàtica rep demà una delegació d'alcaldes per parlar d'energia eòlica  

El de l'Escala hi assistirà amb l'esperança que siguin escoltades les inquietuds dels Ajuntaments i que s'aclareixi el posicionament de la Generalitat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 14/12/2022.- Segons Canal 10 Empordà, els alcaldes dels municipis del litoral més proper a la zona que podria acollir el parc eòlic marí seran rebuts a la seu del Parlament de Catalunya per Teresa Jordà, consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural del Govern de la Generalitat amb la inquietud per l'impacte que tindrà aquesta instal·lació. Entre els alcaldes de la delegació, hi haurà el de l'Escala, Josep Bofill. 

Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on va donar pràcticament per fet que l'Ajuntament escalenc acabarà agafant la gestió directa de la piscina, on es calcula que per solucionar tots els defectes actuals cal una inversió d'uns 350 mil euros. Bofill va dir que la gestió de l'empresa Geafe té molt poc recorregut de futur. 

A les acaballes de 2022, s'està completant la inversió més important de l'any, la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol. Una inversió, deia l'alcalde, amb un alt component social. 

A l'entrevista va aprofitar també per anunciar que l'assemblea on s'ha d'oficialitzar si es presenta o no com alcaldable a les municipals del mes de maig vinent no es convocarà fins a gener. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada