dijous, 8 de setembre del 2022

Una carretera projectada als Jonquers de Pals

Una carretera projectada als Jonquers de Pals 

SOS Costa Brava presentarà junt amb Salvem la Platja de Pals un recurs contra el planejament devastador que permet la destrucció d'aquests hàbits únics 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Pals (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 08/09/2022.- SOS Costa Brava anuncia que presentarà junt amb Salvem la Platja de Pals un recurs contra el planejament devastador que permet la destrucció dels hàbits únics dels Jonquers. L'entitat comunica: 

"Si algú et parla de Pals, gairebé segur que et farà referència a l'idíl·lic paisatge, a la vila medieval o a les platges. 

Fins i tot, potser et parlarà de les dunes o les basses d'en Coll, un espai protegit d'alt valor ecològic on es conrea arròs. 

Tot i que probablement, aquesta persona no sabrà que l'Ajuntament de Pals vol fer una nova carretera als Jonquers, travessant zones inundables plenes de camps d'arròs i pinedes. 

Un espai on viuen espècies protegides que perdrien part del seu hàbitat si la construcció tira endavant. 

I es així, com l'Ajuntament de Pals vol crear les condicions necessàries per poder edificar després 5 macrourbanitzacions dins del municipi, en total més de 600 nous habitatges. 

T'imagines en què es convertiria Pals?  

Nosaltres no volem ni pensar-hi…, per això, presentarem amb Salvem la Platja de Pals un recurs contra el planejament devastador que permet la destrucció d'aquests hàbits únics." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada