dissabte, 10 de setembre del 2022

Marxa de Torxes a Port de la Selva i a molts municipis catalans aquest dissabte

Marxa de Torxes a Port de la Selva i a molts municipis catalans aquest dissabte 

S'ha llegit el Manifest durant aquests actes independentistes 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Port de la Selva (Serra de Rodes/Cap de Creus, Alt Empordà. comtat de Peralada) 10/09/2022.- Aquest dissabte, a les 20:30h, s'ha celebrat, entre moltes localitats catalanes, la Marxa de Torxes a Port de la Selva (Serra de Rodes/Cap de Creus, Alt Empordà. comtat de Peralada). 

També a Bellver de Cerdanya (Baixa Cerdanya, comtat de Cerdanya), a les 21:45h. Així com a Cassà de la Selva (Gavarres, comtat de Girona), a les 21:30, i a la ciutat de Girona, a les 21:00.  

Mentre a Arenys de Mar (Alt Maresme, comtat de Girona) i Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) es van celebrar ahir divendres al vespre. 

A Blanes (la Selva marítima, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) aquest dissabte, a les 22:00; com a Taradell (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) i a Pineda de Mar (Alt Maresme, comtat de Girona), a les 21:00. 

També aquest dissabte a Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona), a les 21:00; a Anglès (la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona), a les 22:00; a Santa Coloma de Farners (la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona), a les 22:00; Castelló d'Empúries (Alt Empordà, comtat de Peralada), a les 20:00; a Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny, Vallès Oriental), a les 20.45, i Sant Pere de Vilamajor (Baix Montseny, Vallès Oriental), a les 20:45. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada