dissabte, 10 de setembre del 2022

El PP aprofita les carpes de Vic per carregar contra l'ANC i porta al Jutjat un regidor

Citat a declarar el regidor de Vic que diuen que no autoritzà el gener, segons el reglament municipal, una carpa del PP 

El PP aprofita per carregar contra l'ANC 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) 10/09/2022.- Ofensiva del PP contra l'ANC arreu. El Jutjat d'Instrucció número 6 de Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) ha citat a declarar al regidor de l'Ajuntament de la ciutat per Junts Albert Castells com a investigat per no autoritzar una carpa informativa del PP el dissabte 22 de gener. El regidor vigatà al periòdic El 9 nou ha defensat que està "molt tranquil i segur" perquè des del PP volien "provocar als ciutadans" després de la sentència del 25% del castellà a les escoles de Catalunya. 

Castells va negar la sol·licitud del PP invocant l'article 96 de l'Ordenança municipal de Bon Govern, Civisme, Bones costum i Convivència ciutadana, que regula l'ús de la via pública: "L'autoritat municipal podrà autoritzar o denegar discrecionalment qualsevol altra classe d'ús anormal del sòl de la via pública i de terrenys del comú que no estiguin regulats als articles d'aquesta ordenança. No s'autoritzarà cap llicència per exercir a la via pública activitats contràries a la moral, als bons costums ciutadans, o a l'ordre públic". 

El dilluns, 12 de setembre, el president i candidat del PP a Vic Pau Ferran compareixerà en qualitat de testimoni al Jutjat. Castells ho farà el dimarts 4 d'octubre. Després d'escoltar les declaracions de tots dos, el jutge decidirà si hi ha indicis de delicte, si obre judici oral o si arxiva la causa. Ferran diu que es negà la seva sol·licitud pel fet de "defensar el dret que tenim a expressar les nostres idees i propostes". "L'ANC munta cada dia carpes a Vic i mai tenen problemes, mentre que a mi em canvien d'ubicació, etcètera", segons ha dit a Crònica Global. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada