dimarts, 13 de setembre del 2022

Convocatòries de concentració davant el Parlament, dimecres demà 14 i a Roses, divendres 16 de setembre

Convocatòries de concentració davant el Parlament, dimecres demà 14 i a Roses, divendres 16 de setembre 

Stop macroparc eòlic marí fa les convocatòries 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 13/09/2022.- Convocatòries de concentració de Stop macroparc eòlic marí davant el Parlament de Catalunya, demà dimecres 14 i a Roses, divendres 16 de setembre [stopmacroparceolicmari.org]. 

Demà dimecres 14 de setembre diversos científics contraris als macro parcs eòlics marins --Antoni Turiel, Rafa Sardà i Josep Lloret entre ells-- compareixeran davant la Comissió d'Acció Climàtica del Parlament de Catalunya per parlar de l'eòlica marina i del model de transició energètica.  Des de l'Associació Stop macro parc eòlic marí, en coordinació amb la Xarxa Catalana per una Transició Energètica Justa, s'ha convocat una concentració davant el Parlament per donar suport als científics, demanar als governants que se'ls escoltin i insistir en la reivindicació en contra dels macro projectes i amb el lema Renovables sí però així no. L'objectiu és donar visibilitat a la compareixença i també és una oportunitat per mostrar la força dels moviments contraris a l'actual model de transició energètica. L'hora d'inici de la concentració és a les 15:00h.  

Per altra banda, per divendres 16 de setembre, a les 12 del migdia, s'ha convocat una altra concentració --amb pancartes, samarretes i banderoles-- davant la Societat Unió Fraternal de Roses (SUF), a la Riera Ginjolers núm. 19, per protestar per la jornada informativa que hi duran a terme els promotors del parc Tramuntana. L'objectiu és denunciar, un cop, més aquests macro projectes de renovables especulatius que destrossaran l'Empordà i de pas donar la informació de l'associació a la gent que s'hi acosti. Tot plegat per mostrar la indignació del territori. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada