dilluns, 22 d’agost del 2022

Un cop més el pont de Santa Cristina d'Aro s'ha guarnit amb estelades i pancartes

El Pont de Santa Cristina d'Aro  sobre l'autovia C-65 el 21/08/2022 (Imatge::Facebook Toni Strubell)












El Pont de Santa Cristina d'Aro sobre l'autovia C-65 el 21/08/2022 (Imatge Facebook Toni Strubell) 


Un cop més el pont de Santa Cristina d'Aro s'ha guarnit amb estelades i pancartes 

Aquest pont de Santa Cristina d'Aro és un dels que més sovint es guarneix amb pancartes i estelades. Concretament el pont de Santa Cristina d'Aro és a la zona de Bell-lloc d'Aro, una de les quatre antigues parròquies integrants de l'actual municipi de Santa Cristina d'Aro 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Cristina d'Aro (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 22/08/2022.- Llegim a Llibertat.Cat que uns quants ponts sobre carreteres de la xarxa viària han estat guarnits aquest cap de setmana amb estelades i pancartes a favor de la República Catalana. Es tracta de convocatòries de seccions locals de l'ANC amb el lema Ponts per la Independència. Alguns de les i dels participants n'han compartit fotografies a les xarxes socials informant que el proper cap de setmana i durant l'operació tornada seguirà la mobilització a diversos ponts del país com avui ha passat al de Santa Cristina d'Aro sobre l'autovia C-65 (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona). 

Aquest pont de Santa Cristina d'Aro és un dels que més sovint es guarneix amb pancartes i estelades. Concretament el pont de Santa Cristina d'Aro és a la zona de Bell-lloc d'Aro, una de les quatre antigues parròquies integrants de l'actual municipi de Santa Cristina d'Aro. Ahir, diumenge, les i els activistes independentistes, en que cada diumenge hi ha l'ex-diputat per SCI Antoni Strubell, van començat a penjar les pancartes a les 6 de la tarda i van recollir una mica abans de les 8 del vespre, quan va començar a ploure. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada