dilluns, 22 d’agost del 2022

Repassada de Guilleries a les clavegueres de l’Estat i a l’independentisme institucional

Repassada de Guilleries a les clavegueres de l'Estat i a l'independentisme institucional 

El col·lectiu independentista denuncia l'abandonament de la unilateralitat, l'afer Villarejo, el confident iman de Ripoll o la taula de diàleg 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 22/08/2022.- Llegim a La República.Cat que Guilleries, el col·lectiu independentista dels Mossos d'Esquadra, ha parlat sense embuts dels darrers afers relacionats amb l'independentisme en un extens comunicat. En primer lloc han abordat l'escàndol de l'ex-comissari espanyol José Manuel Villarejo i les clavegueres mediàtiques encarnades pel presentador i "pseudoperiodista" de la Sexta Antonio García Ferreras. Els mossos independentistes han volgut recordar com aquest personatge "ja va donar versemblança a una més que evident manipulada nota de la CIA (the note)" que van difondre mitjans com la Sexta i El Periódico per "qüestionar l'eficàcia i honorabilitat del cos de Mossos d'Esquadra intentant fent creure que no havíem fet cas d'un avís d'una amenaça gihadista a la capital catalana". Tot plegat, per intentar tapar el vertader escàndol: la policia espanyola no va evitar un atemptat dirigit per un dels seus confidents, l'imam de Ripoll. 

Mossos Guilleries també ha denunciat la "ferotge cacera de bruixes" que ha patit la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, "iniciada per la Fiscalia i la judicatura enemigues de Catalunya i continuada ignominiosament per ERC i la CUP, de bracet del PSOE-PSC". Així mateix, s'han posicionat en contra de l'aplicació de l'article 25.4 del Reglament de la Cambra per vulnerar el dret fonamental a la presumpció d'innocència. 

Igualment, han retret a ERC la manca de conseqüències en les relacions amb el Gobierno pel cas d'espionatge massiu amb Pegasus, ja que inicialment van dir que "res seria igual" i continuen obstinats amb la taula de diàleg. "Han rebutjat explícitament la unilateralitat i no s'han abordat cap dels dos temes que la justificaven i que estaven recollits a l'acord d'investidura: l'autodeterminació i l'amnistia", han criticat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada