dimarts, 30 d’agost del 2022

22a edició de Vacances en pau de mainada sahrauí

22a edició de Vacances en pau de mainada sahrauí 

Arreu de les comarques gironines aquest estiu hi ha un total de 34 nenes i nens en diferents localitats que provenen de Tindouf 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 30/08/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que a la sala de plens de l'ajuntament de Blanes (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) es va fer la recepció oficial dels cinc criatures sahrauís a la 22a edició de Vacances en pau a les ciutats de Blanes i Girona. L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinenta d'alcalde d'Acció Social, Nova Ciutadania i Solidaritat, Marina Vall·llosada, van ser els encarregats de donar la benvinguda, acompanyats de la cap d'Acció Social a Blanes, Lurdes Rodríguez. Segons el Consistori, l'objectiu d'aquesta activitat solidària que es va veure aturada per la pandèmia de covid-19 és fer possible que les nenes i els nens tinguin la possibilitat de passar uns dies d'esbarjo en un entorn diferent.  

Arreu de les comarques gironines aquest estiu hi ha un total de 34 nenes i nens en diferents localitats que provenen de Tindouf. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada