dijous, 7 de juliol del 2022

Desobediència Civil fa una crida per alliberar Sant Esteve de Palautordera

Desobediència Civil fa una crida per alliberar Palautordera




















Desobediència Civil fa una crida per alliberar Sant Esteve de Palautordera 

Aquest municipi del Baix Montseny se sumarà als de Bàscara (Alt Empordà) i Amer (la Selva) com a pobles alliberats 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Esteve de Palautordera (Baix Montseny, Vallès Oriental) 07/07/2022.- Llegim al portal Llibertat.cat que Desobediència Civil ha fet fa una crida per ocupar Sant Esteve de Palautordera i alliberar-lo el proper dissabte 9 de juliol. Aquest municipi se sumaria així als de Bàscara i Amer com a pobles alliberats. 

L'entitat convocant qualifica els polítics de "professionals incrustats a partits i entitats  que han desfet l'escac contra l'estat de l'1 d'Octubre". Diu l'entitat que l'Estat espanyol t'estimo molt! un nou embat per les conseqüències polítiques internes i també les implicacions internacionals. 

Per a Desobediència Civil, "ens han fet creure que no sabíem, que no erem capaços, que no assumiriem vap cost. Ens han amenaçat amb la por, la inhabilitació, la presó  i l'exili. Ens apliquen la llei de l'enemic, ens ofeguem econòmicament , ens limiten la llengua i la cultura, ens maltracten amb menyspreu i odi". 

A tot això considera que "hem fet molta feina i molt bona i en som molts. Si refem les xarxes de confiança, si ens tornem a trobar  tots amb tots, si fem propostes imaginatives, si perdem la por i actuem, tornarem a fer escac a l'Estat espanyol".  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada