diumenge, 17 de juliol del 2022

Aturen una festa en unes barques fondejades a la Cala del Golfet

Aturen una festa en unes barques fondejades a la Cala del Golfet 

Al ser aturada els integrants de la festa van posar l'himne de la Marxa d'Espanya, fet que es va interpretar pels banyistes com una provocació 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 17/07/2022.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, durant la tarda d'ahir els Mossos d'Esquadra van rebre un avís, per part d'uns banyistes, d'una festa que s'estava duent a terme en unes barques que fondejaven a prop de la Cala del Golfet, a Calella de Palafrugell (Palafrugell, Baix Empordà, comtat de Girona). 

Es tractava de quatre embarcacions, amb un volum de música "a tot drap", que estava sent molest pels visitants de la cala. Els mateixos banyistes van voler alertar dels fets per tal de solucionar la situació. Segons va comentar la usuària que ho denunciava a Twitter en el seu perfil personal, alguns dels qui estaven passant la tarda a la mateixa cala van acabar marxant "pel xivarri que feien" des de les embarcacions. 

L'himne monàrquic d'Espanya com a reacció 

Quan una unitat marítima dels Mossos d'Esquadra va arribar al lloc dels fets, els integrants de la festa van fer sonar l'himne de la Marxa d'Espanya. Això, segons es pot apreciar al vídeo publicat a Twitter per la mateixa usuària, va crear molèsties i xiulets per part dels banyistes. 

Aquesta no és la primera bretolada que pateixen les veïns i els veïns de Calella de Palafrugell aquest estiu. Fa unes setmanes, concretament el dimarts 28 de juny, es va fer viral un vídeo on es podia apreciar com un grup de joves que tornava de festa s'enfilava a diversos cotxes al passeig de la Torre de Calella de Palafrugell. Els joves van arrancar un senyal de trànsit i van trencar un retrovisor. Dies més tard van ser identificats i denunciats, després que el vídeo circulés per les xarxes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada