diumenge, 8 de maig del 2022

Tensió a Girona per la presència de Vox al Temps de Flors

Tensió a Girona per la presència de Vox al Temps de Flors 

L'alcaldessa obliga a retirar la carpa i ha obert un expedient sancionador 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 07/05/2022.- Llegim al portal El Naciónal.Cat que Temps de Flors a Girona ha començat aquest dissabte carregat de polèmica. La causa? El partit d'ultradreta espanyolista Vox, que ha muntat una paradeta al pont de la Fusta al centre de Girona. Des de primera hora del matí els de Vox han començat a repartir ventalls oficials del partit fent al·lusió al Temps de Flors a totes aquelles persones que s'acostaven a la zona.  

Les crítiques de bona part de la població gironina no s'ha fet esperar i els han rebut amb crits de "Fora feixistes!", segons expliquen alguns veïns, de cop han aparegut dos policies secrets juntament amb altres dos Mossos d'Esquadra d'uniforme per tractar de relaxar la situació.  

Malgrat les crítiques de la gent assistent a la jornada d'aquest dissabte al certamen els de Vox han acabat muntant la paradeta, això ha creat molta polèmica a les xarxes socials on des de Girona es demanava explicacions a la seva alcaldessa per haver donat l'autorització per instal·lar la carpa del partit ultradretà. 

Finalment, s'ha retirat la paradeta, doncs l'Ajuntament havia denegat la seva instal·lació 

La resposta de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas (Junts), no ha tardat a arribar. A través del seu compte de Twitter Madrenas ha lamentat que algunes persones de Girona s'hagin trobat al matí amb la carpa de Vox a un dels carrers principals de la ciutat. L'alcaldessa ha assegurat que l'Ajuntament els havia denegat el permís, i per aquest motiu, finalment, s'ha retirat la carpa i han iniciat un expedient sancionador. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada