dilluns, 16 de maig del 2022

Batec precinta una vintena d’estacions

Batec precinta una vintena d'estacions 

Entre elles les de Passeig de Gràcia de Barcelona, Badalona, Vilassar, Granollers Centre, Sabadell Centre, Sant Feliu de Llobregat i Calella 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Calella (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 12/05/2022.- Llegim a El Món que el col·lectiu Batec ahir va bloquejar les portes d'una vintena d'estacions de Rodalies en la primera jornada de la vaga de pagaments per protestar per la falta d'inversió de l'Estat espanyol a la xarxa ferroviària catalana. Algunes de les estacions afectades han estat les de Passeig de Gràcia de Barcelona, Badalona, Vilassar, Granollers Centre, Sabadell Centre, Sant Feliu i Calella.  

Des de Batec consideren que les protestes han estat un èxit i que ha tingut un bon seguiment a totes les estacions bloquejades. El col·lectiu està satisfet per la repercussió que han tingut les seves accions i celebren que el moviment hagi agafat volada "en només una setmana". Una de les portaveus de Batec, Antònia Maria, ha valorat "molt positivament" l'impacte de la protesta: "Les portes de moltes estacions han estat obertes i creiem que molta gent ha pogut accedir sense pagar, que era el nostre objectiu". 

Batec ha fet una crida a "entitats, organitzacions i sindicats" per donar suport a la pròxima convocatòria de protestes, que serà el dimecres 25 de maig. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada