dissabte, 23 d’abril del 2022

L’Illa Roja de Begur, sense guingueta

La guingueta de la cala nudista d'Illa Roja
       L'estiu passat la guingeta creà malestar a la tradicional platja nudista


L'Illa Roja de Begur, sense guingueta 

L'Ajuntament retira la llicència d'explotació a la concessionària per incompliment del contracte 

L'alcaldessa lamenta el "malestar" que ocasionava l'empresa als usuaris de l'espai nudista 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 23/04/2022.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, l'Ajuntament de Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) ha retirat a l'empresa Red Rock 2021 SL la llicència per a l'explotació de la guingueta de la cala de l'Illa Roja, una platja de tradició nudista, per incompliment del contracte. La junta de govern local ho va acordar el 12 d'abril passat. Amb aquesta mesura el Consistori aposta per garantir que a les cales i platges del municipi tots els serveis es prestin amb el màxim rigor, respecte i responsabilitat. 

L'empresa que l'any passat va començar a gestionar una guingueta va generar molèsties entre les i els banyistes d'aquesta platja nudista. L'alcaldessa de Begur, Maite Selva, explica que la cala d'Illa Roja és "un espai emblemàtic" i per això cal que el consistori vetlli per garantir que tots els banyistes trobin "uns serveis adequats". Per això l'alcaldessa lamenta el "malestar" que l'empresa ocasionava als usuaris d'aquesta platja nudista". 

Eugeni Pibernat, regidor de Platges, defensa: "La nostra màxima prioritat és garantir que a tot el nostre municipi, i concretament a les platges i cales, tots els serveis es prestin amb el màxim rigor, respecte i responsabilitat. Aquesta mesura, per tant, persegueix únicament preservar la qualitat d'aquests serveis i vetllar pel compliment escrupolós de totes les obligacions."  

Maite Selva, alcaldessa de Begur, hi afegeix: "La cala de l'Illa Roja és un espai emblemàtic del nostre municipi. Com a tal, mereix que totes les persones que hi accedeixin i en gaudeixin al llarg de tot l'any, especialment durant la temporada d'estiu, s'hi trobin uns serveis adequats, òptims i de primer nivell, i que, a més, no generin controvèrsia ni malestar entre els usuaris." "Tal com hem fet al llarg dels darrers anys, continuarem amatents i treballant per consolidar a casa nostra un model turístic de referència que satisfaci les necessitats dels nostres vilatans, així com de les persones que ens visiten." 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada