divendres, 29 d’abril del 2022

L’Ajuntament de Girona ha denegat a l’Ateneu Popular Salvadora Catà el permís per a la festa de celebració del seu setè aniversari a la plaça Josep Pla

La pancarta de la celebració, ahir davant l'ateneu.  | M.V.


L'Ajuntament de Girona ha denegat a l'Ateneu Popular Salvadora Catà el permís per a la festa de celebració del seu setè aniversari a la plaça Josep Pla 

Hi ha programats un seguits d'actes des d'aquest divendres, 29 d'abril, fins el dissabte 7 de maig 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 29/04/2022.- Llegim al Diari de Girona que l'Ajuntament de Girona ha denegat a l'Ateneu Popular Salvadora Catà el permís per a la festa de celebració del seu setè aniversari a la plaça Josep Pla. Hi ha programats un seguits d'actes des d'aquest divendres, 29 d'abril, fins el dissabte 7 de maig.   

Ahir al matí, a través de les xarxes socials, des de l'Ateneu Popular es van denunciar que, tot i haver-ho demanat el dia 3 d'abril, «no hem rebut cap resposta formal, ni d'aprovació ni de denegació de les activitats programades a la plaça Josep Pla».  

Des de l'Ajuntament van confirmar ahir a Diari de Girona que el permís havia estat denegat al·legant a les queixes sobre sorolls, brutícia i inseguretat que els veïns de la zona han fet constar en les darreres setmanes. En consonància amb aquesta decisió, ahir al matí membres de la brigada municipal van desmuntar l'escenari que hi havia davant l'Ateneu Popular on només va quedar una pancarta anunciant les activitats del setè aniversari de l'entitat.  

Segons Diari de Girona, la intenció dels membres de l'Ateneu Popular Salvadora Catà és «tirar endavant amb la programació prevista» igualment.  

Des del grup municipal Guanyem Girona es feien gestions ahir a la tarda perquè la celebració es pogués acabar fent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada