dissabte, 19 de febrer del 2022

Fa un any de l’empresonament del raper Pablo Hasel



Fa un any de l'empresonament del raper Pablo Hasel 

Manifestacions a tot el Principat de Catalunya en suport de Pablo Hasel i per a exigir la derogació de les lleis repressives 

Es denuncia la manca de drets i llibertats democràtiques i s'exigeix la derogació de totes les lleis repressives s'exigeix la derogació de totes les lleis repressives "amb les quals, tant la Generalitat com l'Estat feixista espanyol ens empresonen per haver lluitat", segons la convocatòria 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 19/02/2022.- Llegim a VilaWeb que d'ençà de les 19.00h estan en marxa unes quantes manifestacions simultànies a tot el Principat de Catalunya amb motiu de l'any de l'empresonament del raper Pablo Hasel i en contra de les causes obertes arran d'aquest cas i uns quants més.  

La de Barcelona és convocada als Jardinets de Gràcia; la de Lleida, al rectorat de la plaça Víctor Siurana; a Girona als Jutjats, al costa de Correus i la de Tarragona convocada a l'estàtua dels Despullats. Sota el lema Tombem les lleis repressives, col·lectius i plataformes fa temps que s'han unit per donar resposta col·lectiva a tots els atacs i evitar que cap persona represaliada es trobi sola davant de la repressió. 

A Jardinets de Gràcia de Barcelona, poc abans de les 19.00h ja hi havia organitzat un fort dispositiu policial de la BRIMO que bloquejava uns quants carrers per impedir que els manifestants avancin al punt de la convocatòria. 

"Derogar totes les lleis repressives" 

Es denuncia la manca de drets i llibertats democràtiques i s'exigeix la derogació de totes les lleis repressives: "Amb les quals, tant la Generalitat com l'Estat feixista espanyol ens empresonen per haver lluitat."  

Durant els dies de protestes en suport a Pablo Hasel, als Països Catalans hi va haver cent quaranta-vuit detinguts. Unes quantes de les causes continuen obertes avui dia a l'espera de judici. 

D'aquesta manera, les plataformes que han convocat fan una crida a continuar organitzant la unitat antirepressiva per tombar aquestes lleis. Apel·len a la necessitat d'un fort moviment de solidaritat per poder continuar "fent front a l'enemic comú". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada