dimecres, 16 de febrer del 2022

Diumenge 13 de març, homenatge a Agustín Rueda al coll de Banyuls

Diumenge 13 de març, homenatge a Agustín Rueda al coll de Banyuls 

Està prevista una caminada de muntanya des de Sant Quirze de Colera al coll de Banyuls 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Rabós (Albera, Alt Empordà) 16/02/2022.- Des del col·lectiu Amics d'Agustín Rueda, CGT Girona, CNT Figueres i diverses entitats llibertàries s'ha convocat pel diumenge 13 de març un sentit homenatge a la memòria del company miner anarquista assassinat per l'Estat en 1978 Agustín Rueda (nascut en 1952). Es tracta d'una caminada de muntanya des del monument romànic de Sant Quirze de Colera (Rabós, Albera, Alt Empordà) al fronterer coll de Banyuls, antiga via Heràclea. 

Es pot accedir directament fins el coll de Banyuls a peu o amb automòbil des del corral de Pils, per la carretera que surt d'Espolla. 

Per la caminada cal emprendre el camí des de Sant Quirze de Colera fins el coll de Platja, a les 9 del matí. A les 11:00h està prevista l'arribada al coll de Banyuls, on va ser detingut en 1977. A les 11:30h hi haurà uns parlament d'homenatge a la memòria d'Agustín Rueda. A les 12 del migdia hi haurà un vermut popular acompanyat per un concert de Punkústik. Per la caminada de tornada està previst el seu inici a les 13:00h i l'arribada al punt de partida, a Sant Quirze de Colera, a les 15:00h.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada