dilluns, 17 de gener del 2022

SOS Costa Brava, Premi a la Difusió del Decreixement

SOS Costa Brava, Premi a la Difusió del Decreixement 

El divendres 21 de gener a Girona, a les 18:00h, SOS Costa Brava rebrà el Premi a la Difusió del Decreixement 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 17/01/2022.- El guardó de l'Agenda Llatinoamericana premia entitats del territori que han treballat pel medi ambient i han fet activitats i propostes per a la seva defensa i per a la defensa d'un model de vida sostenible que no malbarati recursos naturals. 

El divendres 21 de gener a la Fundació Valvi de Girona, a les 18:00h, SOS Costa Brava [adreça: carrer del Progrés, 15, 17200 Palafrugell] rebrà el Premi a la Difusió del Decreixement. En aquest acte, Sergi Nuss, president de SOS Costa Brava, parlarà de les possibilitats de decréixer a la Costa Brava. 

El guardó es concedeix per la tasca de la Federació SOS Costa Brava que ha portat a terme nombroses accions en defensa de la Costa Brava davant de la pressió urbanística i d'infraestructures. El premi consisteix en 500 euros en efectiu i, la possibilitat de publicar un article per l'edició de l'Agenda Llatinoamericana de l'any 2023. 

La Comissió Permanent de l'Agenda Llatinoamericana també ha valorat com a factor molt positiu la capacitat de mobilització, de coordinació i acció conjunta de la federació de més de 20 entitats sense ànim de lucre. 

Des de SOS Costa Brava s'ha mostrat "un gran agraïment per l'atorgament del Premi a la Difusió del Decreixement a l'Agenda Llatinoamericana", 

SOS Costa Brava ha aconseguit evitar 15.000 segones residències (apartaments, xalets i altres edificacions del mercat immobiliari privat) a la Costa Brava, però calcula que encara se'n poden construir a l'entorn de 30.000 més. 

Si vols saber més: 

[https://soscostabrava.cat/].  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada