dilluns, 20 de desembre del 2021

Polèmica per la instal·lació d'una antena a la zona de l'Olivar Gran, a Figueres

Polèmica per la instal·lació d'una antena a la zona de l'Olivar Gran, a Figueres 

Junts acusa el govern municipal "d'enterrar el nou pavelló"  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 20/12//2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, polèmica a Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) per una antena de telefonia 4G que Telefònica té previst instal·lar a la zona de l'Olivar Gran i a tocar dels terrenys on estava previst el tercer pavelló. Junts per Figueres, a l'oposició, acusa el govern municipal "d'enterrar" el projecte esportiu a favor de l'antena. 

La formació, a més, diu que no s'ha informat als veïns del projecte i diu que el govern ha emprès una "deriva destructiva" en relació a les actuacions impulsades durant l'anterior mandat. Per la seva banda, l'equip de govern assegura que l'antena que es vol instal·lar es similar a les que hi ha en d'altres punts de la ciutat i que manté el compromís de fer un nou pavelló en el proper mandat. 

Tot i que Junts afirma que es tracta d'un aparell amb tecnologia 5G --el mateix que els veïns del Rally Sud van rebutjar l'any 2019--, l'equip de govern de l'Ajuntament nega la major i assegura que es tracta d'una antena 4G similar a les que hi ha en altres punts de la ciutat. 

El grup de l'oposició afirma que amb la decisió s'enterra "definitivament" el projecte esportiu i acusa el govern municipal de deixar "perdre els 375.000 euros ja pagats per a la redacció del projecte i els 500.000 del soterrament de les línies elèctriques". "És una falta de transparència i de respecte molt preocupant, i els veïns encara no han estat informats ni de l'afectació de l'antena ni de la renúncia al projecte del nou pavelló", insisteixen. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada