divendres, 12 de novembre del 2021

Famílies de l’Escola Josep Barceló i Matas, a Palafrugell, consideren que els ocupes són pacífics i no molesten

Algunes famílies de l'Escola Josep Barceló i Matas, a Palafrugell, consideren que els ocupes són pacífics i no molesten 

Una persona que porta els fills a l'escola s'ha posat en contacte amb Ràdio Capital de l'Empordà per explicar que no hi ha una sola opinió. Assegura que la majoria de nens continuen anant cada dia a l'escola contents, malgrat la presència d'ocupes i que, a part de les quatre famílies que formen l'AFA, la resta no tenen cap queixa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 11/11/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, entre des de l'Associacióde Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Escola Josep Barceló i Matas de Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) diuen que volen deixar de portar els fills a classe fins que no facin fora els ocupes que hi ha al costat del centre. Afirmen que hi ha gent "vivint de forma il·legal" en unes cases al costat del centre i fumen marihuana a pocs metres dels infants i interactuen amb ells. Tot i aquestes manifestacions, Ràdio Capital de l'Empordà hs pogut saber que hi ha famílies que pensen diferent. 

Van cada dia a l'escola contents i contentes 

Una persona que porta els fills a l'escola s'ha posat en contacte amb l'emissora per explicar que no hi ha una sola opinió. Assegura que la majoria de nens i nenes continuen anant cada dia a l'escola contents i contentes, malgrat la presència dels ocupes. Explica que són persones pacífiques i que no causen problemes. És per això que diu que, a part de les quatre famílies que formen l'AFA, la resta no tenen cap queixa. Aquest testimoni ens ha explicat el seu punt de vista.  

Una altra de les crítiques que l'AFA fa als ocupes, és que tenen gats i conills que corren pel pati de l'escola i hi deixen els excrements. Aquesta persona, en canvi, assegura que en realitat dos animals que tenen es van escapar només en una ocasió. Desmenteix que els animals passegin pel pati i hi deixin excrements. També nega que els ocupes acumulin deixalles o ferralla, com sí que van expressar des de l'AFA. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada