divendres, 12 de novembre del 2021

Actualment hi ha més de 500 persones de més de 70 anys discriminades a Salt per la manca de targetes d'autobús

Independents per Salt denuncia que actualment hi ha més de 500 persones de més de 70 anys discriminades a Salt per la manca de targetes d'autobús 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès, comtat de Girona) 12/11/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que l'Ajuntament de Salt (Gironès, comtat de Girona), cedia a les persones de més de 70 anys unes targetes de transport T-10 ("Salt + Gran") que permetia 10 viatges de bus de manera gratuïta al mes. A banda, l'ATM àrea de Girona, va decidir atorgar unes targetes gratuïtes valides per tota l'àrea de cobertura de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (Girona) a aquestes persones, fet que considerem positiu. 

La realitat ha estat però que més de 500 persones de Salt estan a l'espera d'aquesta targeta des de fa mesos. Ara s'estan entregant targetes sol·licitades al mes de juny. La discriminació s'ha produït perquè mentre arriben les targetes metropolitanes de l'ATM, l'Ajuntament de Salt ha tancat la distribució de les targetes T-10, de manera que una gran quantitat de persones s'han quedat sense cap classe d'ajuda, i discriminades respecte a les persones que ja tenen la T-10 i encara més amb les persones que s'acullen als beneficis que promou l' ATM. 

Independents per Salt  considera que cal de manera urgent entregar les targetes ATM a tots els sol·licitants i mentrestant es recuperi la targeta T-10 al municipi de Salt. Demanen explicacions de la manca de previsió i organització d'aquest fet. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada