divendres, 26 de novembre del 2021

27 dones i 21 menors han patit violència masclista aquest any a Torroella de Montgrí i l'Estartit

27 dones i 21 menors han patit violència masclista aquest any a Torroella de Montgrí. A més, 5 dones han estat víctimes d'abusos sexuals. Tres d'elles, també menors d'edat 

Manifest del 25-N llegit a Viladamat  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) 25/11/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, que només al llarg d'aquest any, 27 dones i 21 menors d'edat han patit violència masclista a Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries). A més, 5 dones han estat víctimes d'abusos sexuals. Tres d'elles, també menors d'edat. 

Aquestes són les dades que ha compartit l'Ajuntament del municipi avui, 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista. A tot el Principat de Catalunya, les xifres d'aquest 202 també són impressionants: més d'11.000 denúncies per violència masclista, 804 per violacions i 12 assassinats. 

És per això que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha destacat la importància de denunciar, també quan s'és testimoni d'un cas: "Ni agressor, ni còmplice. Aturem les violències masclistes. Si coneixes un cas proper, no siguis còmplice i denuncia".  

Aquesta tarda, a les 18:00h, s'ha llegit un manifest contra la violència masclista a la plaça de la Vila de Torroella. Però aquest només és un dels actes programats en motiu del 25-N a l'Alt i al Baix Empordà. 

Manifest del 25-N llegit a Viladamat  

S'ha llegit un manifest del 25-N a Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empordà, comtat d'Empúries): 

A la pàgina web de l'Ajuntament de Viladamat hi trobareu el manifest 25-N contra la violència vers les dones: 

[https://www.viladamat.cat/manifest-25n/].  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada