dilluns, 4 d’octubre del 2021

Segueix la violència homofòba

Operaris netejant el parc de la Devesa ahir, després del «botellon» de dijous a la nit. | ANIOL RESCLOSA

Segueix la violència homofòba   

El jutge de guàrdia deixa en llibertat el detingut per l'agressió homòfoba de Girona, que té la causa oberta per lesions i delicte d'odi 

A la causa també hi ha un altre investigat, que els Mossos van identificar, i serà citat pròximament al jutjat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 04/10/2021.- Llegim al Diari de Girona que jutge de guàrdia ha deixat en llibertat el detingut per l'agressió homòfoba durant el botellon universitari del passat dijous a la Devesa de Girona. 

A la causa hi ha també hi ha un altre investigat, que els Mossos van identificar, i serà citat pròximament al jutjat. 

El Jutjat d'Instrucció Número 2 de Girona en funcions de guàrdia va rebre detingut el cap de setmana i té la causa oberta per lesions i delicte d'odi. 

El presumpte agressor que va ser detingut pels Mossos el divendres és un individu de 23 anys amb molts antecedents, de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Gironès, comtat de Girona). A qui acusen d'un delicte d'odi en l'àmbit LGTBI i un delicte lleu de lesions. 

El fets es van produir la matinada del divendres 1 d'octubre en un botellon universitari del dijous a Girona. Segons els Mossos, l'agressor va preguntar a la víctima per la seva condició sexual i posteriorment, el va colpejar. La víctima va trobar posteriorment una patrulla dels Mossos. Els agents juntament amb testimonis van aconseguir identificar l'agressor i un altre jove que anava amb aquest, el qual serà citat davant del jutge properament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada