dilluns, 4 d’octubre del 2021

Ofrena floral al monument de Ferrer i Guàrdia: 112è aniversari del seu afusellament (amb aforament limitat)

9 Imatge MonumentFerrer Ofrena2017
--

Convocatòria de la Fundació Ferrer i Guàrdia 

Ofrena floral al monument de Ferrer i Guàrdia: 112è aniversari del seu afusellament 

[Publicat el 23-09-21] 

Aquest 2021 es compleix el 112è aniversari de l'afusellament del pedagog català Francesc Ferrer i Guàrdia. Coincideix aquest any amb la celebració dels 120 anys de l'obertura del seu projecte educatiu: l'Escola Moderna. Un projecte educatiu revolucionari per a l'època i que va suposar l'arribada i expansió de les idees de renovació pedagògica al nostre país. Per reconèixer el llegat de Ferrer i Guàrdia, us convidem a participar el 13 d'octubre en l'Ofrena Floral davant el seu monument a la muntanya de Montjuïc.  

Per reivindicar aquest llegat educatiu, comptarem amb la participació de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. 

Com a personalitat convidada a l'Ofrena, intervindrà l'escriptora i activista Nazanín Armanian. És investigadora en geopolítica d'Orient Mitjà i el món islàmic i autora dels llibres "El Islam sin velo", "Irán. La revolución constante" i "Los kurdos. Kurdistán: el país inexistente", entre d'altres. Defensora dels drets de les dones al món àrab-musulmà, porta alertant des de fa anys sobre l'augment del fonamentalisme religiós. És una persona que reivindica la importància d'educar en la laïcitat a les noves generacions per tal de preservar la llibertat de consciència. 

L'acte estarà conduït per la coordinadora de la Fundació, Hungría Panadero, i comptarà amb un discurs de benvinguda a càrrec del president de l'entitat, Joan-Francesc Pont.   

Per garantir les mesures de prevenció sanitàries, hi haurà aforament limitat per tal de preservar les distàncies de seguretat entre les participants. 

Informació general 

Data: dimecres 13 d'octubre  

Hora: 11:00h  

Lloc: Parc de Montjuïc (Avinguda de l'Estadi 31-33, Barcelona)  

Inscripcions (És obligatòria la inscripció a totes les persones i entitats que vulgueu assistir i participar en l'Ofrena Floral). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada