dissabte, 9 d’octubre del 2021

Al·legacions a l'ordenança municipal de circulació de l'Ajuntament de Figueres

Al·legacions a l'ordenança municipal de circulació de l'Ajuntament de Figueres 

La IAEDEN al·lega a l'ordenança municipal de circulació de l'Ajuntament de Figueres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 09/10/2021.- La IAEDEN al·lega a l'ordenança municipal de circulació de l'Ajuntament de Figueres.  

L'Ajuntament de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) ha posat a exposició pública l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació per adaptar-la al nou marc legislatiu. La IAEDEN pensa que la modificació de l'Ordenança ha de ser més ambiciosa i ha de contribuir a canviar el model de mobilitat i per això hem presentat al·legacions. 

El mes de març del 2020 l'entitat feia públic un manifest titulat La Bicicleta és la solució, recolzat per 17 entitats figuerenques, en que demanàvem 4 punts concrets: 1) La creació d'una xarxa de carrils bicis per la circulació segura de les bicicletes i patinets. 2) La pacificació del trànsit allà on no es poguessin crear carrils bici. 3) Una xarxa d'aparcaments segurs per a bicicletes i patinets. 4) L'aprovació d'una ordenança que regulés l'ús de la bicicleta i dels patinets per garantir que les mesures que reclamem no perjudicaran ni la mobilitat de les persones ni la seva seguretat. 

Es planteja un canvi en el model de mobilitat ciutadana amb la voluntat de recuperar l'espai urbà per a les persones. A més de les al·legacions presentades, s'està treballant per donar a conèixer aquest plantejament als grups municipals, entitats ciutadanes i públic en general, amb reunions i actes que s'organitzaran properament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada