divendres, 24 de setembre del 2021

Cridem la ciutadania a concentrar-se davant el consolat italià de Barcelona per exigir l'immediat alliberament del president Carles Puigdemont, objecte avui d'una detenció il·legal contrària al dret europeu. 9h carrer Aribau, 185 a BCN


Concentració davant del consolat italià

#FreePuigdemont: la lluita jurídica continua a l'exili 

TEMPS DE LECTURA: 1 minut i mig
Cridem la ciutadania a concentrar-se davant del consolat italià de Barcelona per exigir l'immediat alliberament del president Carles Puigdemont, objecte avui d'una detenció il·legal contrària al dret europeu.

⏰ 9h
📍  Carrer Aribau, 185 - BCN
#FreePuigdemont: la lluita jurídica continua a l'exili 

La detenció del president Carles Puigdemont a Sardenya és contrària a la doctrina del Tribunal de Justícia de la UE. És així perquè l'euroordre d'octubre del 2019 està suspesa i, per tant, es tracta d'una detenció il·legal.

L'estat espanyol va reconèixer aquesta suspensió davant del Tribunal General de la UE i així ho va recollir el mateix Tribunal en la seva resolució del 30 de juliol, on s'explicitava que cap país de la UE no executaria aquesta euroordre.

Posem en marxa tota la nostra maquinària jurídica per tal que la legalitat s'imposi davant de les maniobres del Tribunal Suprem espanyol contra el dret europeu i que el president sigui alliberat de manera immediata.

Per més joc brut que faci l'Estat espanyol en la seva deriva autoritària i repressiva, el camí cap a la República és, més que mai, irreversible.
 La lluita a l'exili s'ha demostrat efectiva per seguir lluitant per la independència. Per seguir obtenint victòries jurídiques com les d'Alemanya, Bèlgica o Escòcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada