divendres, 24 de setembre del 2021

SOS COSTA BRAVA: “Els Ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

SOS COSTA BRAVA: "Els Ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori" 

Alguns Ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Calonge/Palamós/Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 23/09/2021.- Segon Ràdio Capital de l'Empordà, Eduard de Ribot, advocat i membre de SOS Costa Brava, va explicar ahir dimecres al Supermatí de Ràdio Capital que el Govern de la Generalitat ha acceptat el requeriment d'alguns Ajuntaments que han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU. Els Ajuntaments són Castell-Platja d'Aro (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona), Calonge (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona), Palamós (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) i Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona). Amb això, es garantiria als promotors que l'edificabilitat no seria rebaixada. 

De Ribot també va explicar la Plataforma Internacional d'Amics de la Costa Brava, una iniciativa que va sorgir arrel d'una concentració per aturar l'ampliació del Port d'Aro (Castell-Platja d'Aro), on els van suggerir fer una vinculació de SOS Costa Brava de grups de gent estrangera però afincada a la Costa Brava. 

De Ribot també va insistir amb la importància del Conservatori del Litoral, que és "la principal reivindicació de SOS Costa Brava". 

"La Costa Brava ha superat el límit de càrrega de territori, tant per terra com per mar", ha assegurat Eduard de Ribot. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada